Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Автомобили под наем Вал и Кар Рент а кар - коли под наем, гр. София

Вал и Кар

Вал и Кар Рент а кар дава под наем автомобили , ванове , мини ванове ,микробуси до 9 места , джипове от всички класове и модели , нови! Вал и Кар Сигурни и комфортни коли , с платена целогодишна винетна такса , отдават се без лимит на километража за територията на България . Всички автомобили са оборудвани с стерео CD, автомобилни предпазни колани, облегалки на главата, отопление на задното стъкло и др. както и останалото задължително оборудване /ключ и крик, аптечка, пожарогасител, триъгълник, светлоотразителна жилетка/. По желание могат да се поставят детско столче, вериги за сняг, допълнителен ски багажник, GPS , интернет и др.
Клиента сам избира как да плати и какви допълнителни аксесоари ще са му необходими . Сам избира опцията за допълнителни застраховки или не .

Специални уикенд и трансферни тарифи , големи отстъпки за корпоративни и редовни клиенти и дългосрочни договори, обслужване с шофьор, посрещане и изпращане на гости на летище София и на всички останали летища в България и съседните ни държави .

Притежаваме офиси в Стара Загора, Димитровград и Хасково. Летни офиси във Варна и Бургас . Гъвкава ценова политика за дългосрочни договори и оперативен лизинг. Специални отстъпки и преференции за редовни клиенти.

Цените включват:

 • Разноски за масло и поддръжка- без гориво 
 • Пълен 24-часов ден за наем 
 • Застраховки:
  • "Гражданска отговорност"
  • Рент а кар
  • Застраховка на местата
  • Пълен 24-часов "Автоасистанс" за територията на България
  • ДДС
  • Годишен винетен стикер 
  • Смяна на автомобила в случай на механична повреда - без вина на водача
  • Аксесоари

Ако желаете можете да пъувате в чужбина с автомобили под наем „Вал & Кар”. Необходимо е да заявите предварително тази услуга , да заплатите таксата за пътуване извън България и денонощен автоасистанс за извън България . С нас може да сключите договор за оперативен лизинг /договор за дългосрочен наем/, както за автомобили /леки, джипове и ванове/ от нашият автопарк, така и за чисто нови при преференциялни условия, за следните марки автомобили: Opel, Chevrolet, Renault, Nisan, Dacia .

Стандартно дългострочните договори се сключват за срок от 6 до 36 месеца.

След изтичане на договора автомобила може да бъде подменен със нов или да бъде придобит от Вас срещу остатъчната му стойност, предварително уточнена при подписване на договора. Договорът за оперативен лизинг е базиран на основата на стандартен договор за наем на автомобил, като единствената разлика е в депозитната сума, която се определя в зависимост от автомобила и срока на договора. Едно от основните предимства на дългосрочния договор за наем , е че намалява съществено разходите Ви за закупуване и поддръжка на един или повече автомобила и Ви дава възможност да концентрирате свободният си капитал от време и финанси към Вашия основен бизнес.

 Тук можете да намерите всички наши услуги:

1.www.val-kar.com
2.www.valkar.bg
3. www.valcar.bg
4.www.rentalcar.bg
5. www.rentacarbulgaria.eu