Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

ЗП Васил Зеленгоров, с. Ветрен дол, Пловдивско

Оценете
(5 гласа)

За контакти:

ЗП Васил Зеленгоров в с. Ветрен дол, Пловдивско предлага разнообразие от овощен посадъчен материал и декоративен посадъчен материал

ЗП Васил Зеленгоров разчита на собствен разсадник, където отглеждани биват овощни и декоративни растения. Голямото разнообразие наистина ще Ви допадне. А освен всичко друго, тук ще получите опитно мнение, съвети и полезна информация за отглеждането на растенията.

ОВОШКИ
Производителят предлага и разполага с отличен посадъчен материал от плодни дръвчета за селското стопанство. Те ще бъдат съобразени с всяко изискване и предпочитание на клиента, както и с финансовите му възможности.
Качеството на овощния материал е наистина високо. Овошките, предлагани от Васил Зеленгоров, ще Ви гарантират отлична продуктивност.

Произвеждан в овощния разсадник бива материал за различни сортове плодове, има и млади овощни дръвчета. Посадъчният материал тук включва всички видове –голямо е разнообразието от череши, ябълки, праскови, круши, кайсии, а ще откриете и много други.

ДЕКОРАЦИЯ
Предлаган от производителя бива и декоративен посадъчен материал. Той ще Ви послужи в озеленяване и за доотглеждането на вечнозелени, иглолистни, листопадни и други растения. Храстите и дърветата, предлагани тук, ще красят двора, сградата, града Ви.

Разчитайте на ЗП Васил Зеленгоров!