Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

MONRI sweet boutique - бутикови, сватбени, детски торти, десерти, бонбони с надпис, шоколадови бонбони, с. Строево

Оценете
(2 гласа)

За контакти:

  • Телефон: 0888113456; 0877050350
  • Град: с. Строево
  • Адрес: ул. Комсомолска 21А
  • E-mail: office@monri.eu
  • Карта:
MONRI sweet boutique е частно ателие, за изработка на Торти, Ръчни шоколадови бонбони, Десерти и Украса за парти събития!
 
Нашия фокус е да предоставяме на клиентите си лично и професионално обслужване в избора на вкус и модел на продукта.
 
Ние ограничаваме количеството поръчки, които приемаме всяка седмица, за да се съсредоточим върху създаването на перфектната визия за вашия празник.
 
Ценовите оферти са валидни до 10 работни дни. Всяка дата се счита за отворена, за други поръчки до момента на нейното цялостно заплащане или 50% капаро, което при отказ от поръчка не се възстановява.
 
Ценообразуване на торти: Крайната цена на вашата поръчка зависи от избрания вкус, сложността на дизайна и ръчно изработени детайли. Цената на 3D торти започва от 150лв., въз основа на размера и сложността на избрания модел.
 
Съставки: В MonrI sweet boutique НЕ работим с готови смеси и разтворими субстанции. За предлаганите от нас артикули, използваме истински и висококачествени продукти - Белгийски шоколад, високо-маслено какао, брашно, яйца, масло, пресни и сушени плодове, както и различни ядки.
 
Дегустация за 2-ма души е на разположение, за събития от минимум 100 порции торта, с едночасова консултация при предварително насрочена среща.
 
Работно време: 
 
понеделник 9:00 ч. - 17:00 ч.
вторник 9:00 ч. - 17:00 ч.
сряда 9:00 ч. - 17:00 ч.
четвъртък 9:00 ч. - 17:00 ч.
петък 9:00 ч. - 17:00 ч.
събота:ЗАТВОРЕНО
неделя:ЗАТВОРЕНО