Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Цветарница Дес - магазин за цветя, букети, сувенири и декорации в гр. Берковица

Оценете
(3 гласа)

За контакти:

Цветарница Дес – вашето място за цветя


 Ние, от Цветарница Дес , говорим езика на цветята и знаем, че един букет казва   повече  от 1000 думи. Той съдържа в себе си интересна история, носи в аромата си   уникално усещане и съкровено послание. Зад всяка една поръчка на цветя се крие   жест   на обич, молба за прошка или пък надежда за приятелство. Разгледайте   нашите   цветни послания и изберете вашето. Можете и да създадете ваше   собствено послание   от цветя, а ние с радост ще го реализираме.
 Поднесете цветя на любим човек, направете му приятна изненада, усмихнете деня   или   празника на някого. Изработваме нашите букети, кошници и подаръци с любов и   умение.
 Разчитайте на Цветарница Дес за покупка на цветя по всяко време. Предлагаме   нестандартни решения за декорация, цветна комбинация. Към всеки букет можете   да  добавите поздравителна картичка с послание. Физическият ни магазин се намира   в гр.Берковица.
 Да изразим чувство чрез цветя е уникално човешко качество и всяка една цветна   композиция има силата да озари деня, дома, офиса доси на любимия човек. Покупката   на цветя от цветарница Дес ще донесе приятна емоция за Вас и Вашите близки.

За гр. Берковица получавате безплатна доставка.


Очакваме Ви!