Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Perfect Doors град Пловдив - Магазин за врати Пловдив, бул.Христо Ботев - Интериорни и блиндирани врати; Взимане на размери, изработка, транспорт и монтаж за района на област Пловдив

Оценете
(0 гласа)

За контакти:

Искате модерна, качествена и изцяло по Ваш проект и размер врата?

Вие се намирате на правилното място.

 

Мечтаната врата може да стане реалност! Perfect Doors е магазин за български врати!

Ние предлагаме български врати по индивидуален проект.

Предлагаме сигурни, качествени и модерни входни, блиндирани и интериорни врати, както и нестандартни остъкления.


Perfect Doors осигурява взимане на индивидуални размери, изработка и монтаж.

Индивидуално обслужване и гарантирано качество.

Работим с доказани на пазара фирми - български производители.

 

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

За всеки от нас е важен уюта на дома. При нас ще намерите голямо разнообразие от качествени български врати. Всички те предлагат варианти на каси /обла, права и фиксирана - щок/, както и изобилие от цветове, с които ще можете да постигнете хармонично съчетание на интериора във вашето помещение. Гарантираме на нашите клиенти прецизност в изпълнението на поръчките, компетентна консултация, високо качество и коректност. Интериорните врати са произведени в България.

 

ВХОДНИ и БЛИНДИРАНИ ВРАТИ

За всеки от нас е важно да знае, че домът му е добре защитен. Затова трябва да избере подходяща входна врата. Стабилна и защитена, красива и елегантна. Врата, отговаряща на цялостния интериор на вашето жилище. Гарантираме на нашите клиенти прецизност в изпълнението на поръчките, компетентна консултация, високо качество и коректност. Блиндираните врати са произведени в България.

 

 


ВРАТИ С ЛАМИНАТ ПОКРИТИЕ


Конструкцията на крилото на вратата се състои от многослойна рамка от иглолистна дървесина с хартиен пълнеж - пчелна пита, затворена с две ламинирани МДФ плоскости. Крилото е покрито с ламиниран МДФ с висока степен на устойчивост на надраскване. Периферията на крилото е изпълнена във вариант без фалц. Касата е изпълнена от иглолистна дървесина покрита с ламиниран МДФ.

 


ФУРНИРОВАНИ ВРАТИ


Конструкцията на крилото на вратата се състои от многослойна рамка от иглолистна дървесина с хартиен пълнеж - пчелна пита, затворена с две МДФ плоскости, покрити с естествен фурнир. Крилото е покрито с фурнирован МДФ. Повърхността е защитена с екологични водни бои.

 


ВРАТИ ОТ БОЯДИСАН МДФ


Вратите се боядисват с бои от най-високо качество с цвят по каталог на RAL. Този тип врати са винаги модерни. На практика няма ограничение в цветовата палитра и са лесно съвместими с различни дизайнерски решения.

 


БЛИНДИРАНИ ВРАТИ


Блиндираните врати могат да бъдат със същото покритие и със същите фрезожки, както интериорните. Те са с италиански заключващи системи и също се изработват по размери на клиента.

    

ОТЗИВИ

Други в града