Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

"Дизайн Естет"- производство на мебели

Оценете
(3 гласа)

За контакти:

"Дизайн Естет" е лидер в областта на интериорния дизайн и обзавеждането. Над 10-годишният опитът, който сме натрупали с множеството реализирани проект, ни превръщат в утвърдена компания, зад която стои екип от повече от 30 души - доказали се специалисти. Всеки един от нас, чрез своя професионализъм допринася за това да превърнем къщата ви в дом, внасяйки уют, стил и класа, чрез уникални по рода си интериорни решения, а реализацията им и мебелировката са изпипани до безупречност.

Ние ценим високо гласуваното ни доверие и го оправдаваме максимално, като координираме възложените ни задачи от самото начало, до крайното им изпълнение. След личната ни среща, на която уточняваме вашите желания и очаквания, стигаме до заснемането и взимането на размерите на съответния обект, било то апартамент, хотел, офис, търговски обект и т.н. Следва визуализация и изготвяне на ценова оферта, а след одобрението от ваша страна стартираме изпълнението на поръчката - тоест сбъдването на вашите мечти. 

Смеем да твърдим, че сме напълно способни на това, защото освен креативните ни дизайнери, отлични майстори, перфектно изработени мебели, създаваме и 3D обемни детайли.
Инвестирайки в дома си, вие инвестирате в спокойното си и щастливо бъдеще, а ние от "Естет Дизайн" ви даваме гаранция както за това, така и за мебелите, с които преобразяваме дома ви!

  • Можем ли да направим просто консултация с вас, без последващи ангажименти?

- Да, разбира се, че с удоволствие ще ви консултираме, без да се чувствате длъжни да ни ангажирате за останалите стъпки. Изпълняваме самостоятелна услуга "консултация, като нейната цена се уточнява индивидуално, предварително. Имаме богат опит и асортимент в областта на интериорния дизайн и можем да задоволим всички желания на клиента.

  •  Има ли нещо, което да е невъзможно за изпълнение?

- Няма мебел, която ние от "Дизайн Естет" не сме могли да изработим през годините. Нашите мебели са бутикови с висок клас изработка и за нас е удоволствие да създаваме сложни конструкция и нестандартен дизайн.

  • Как се определя цената на услугите на интериорния дизайн?

- Цените се определят според много фактори, основните сред които са: големината на помещението, асортимента мебели, който ще има в нея, вида на материалите, от които ще се изработват.

  • Може ли да бъдете ангажирани само за дизайна на една единствена стая?

- Вие сте тези, които избирате ангажимента, който ще ни бъде възложен, както и неговата мащабност - било то цял апартамент или само една стая, наше задължение е да удовлетворим очакванията ви и да изпипаме всичко до съвършенство. Например към днешна дата е хит интериорният дизайн на бебешки стаи и ние сме тези, които умеем да създаваме сигурни, надеждни и приказни мебели за вашите мъници, за да се чувстват от първия си ден у дома, като в приказка.

  • Какъв е срокът за изпълнение на проекта?

- Средният срок за изпълнение на визуализацията е 7/10 дни, в зависимост от големината на проекта. При по-обемни поръчки е по-дълъг. По отношение на изработването на мебелите, срокът е в рамките на месец, а за по-голям брой, респективно и времето се увеличава.

  • Може ли да се направи интериорен дизайн по определен отпуснат бюджет?

- Да, работим по отпуснат от клиента бюджет, който е съобразен с неговите разходи. За най-добри и бързи резултати, това е предпочитаният и от нас метод на работа.

  • Поемате ли ангажимент за цели хотели и големи бизнес сгради?

- Да, за екипа на "Естет Дизайн" , който е производител на висококачествени мебели, е абсолютно реално и превърнало се в практика, поемането на проекти свързани с офиси, ресторанти, хотели, заведения, нощни клубове, салони за красота, детски центрове и т.н. В портфолиото ни влиза дизайна на много хотели, сред които "Адмирал" - Златни пясъци, "ДианаМар" - Павел баня и много други, които можете да видите в графа "КЛИЕНТИ".

  • Можем ли да ви покажем дизайн на нечий дом и да превърнете нашия в абсолютно копие за много по-ниска цена от на модела?

- Именно това е едно от най-големите ни предимства, чрез което се гарантира пълно задоволяване на исканията на клиента, а от наша страна няма как да чуете "това е неизпълнимо", тъй като разполагаме с 3D фреза за 100%-това прецизност и еднаквост с модела.

Галерия мебели Детска стая

Галерия мебели Хол

Галерия мебели Хотелска стая

Галерия мебели Кухня

Галерия мебели Спалня

Галерия мебели Трапезария

За да бъде наистина уникален по рода си един апартамент, елементите в него трябва да са такива, а за нас от "Дизайн Естет" това е напълно реализуемо, чрез 3D фрезоването, което извършваме. Всеки един елемент е постижим и придава още по-разчупен и нестандартен изглед. Не пропускайте шанса, който можем да ви дадем, а се вдъхновете от нашите творения.

FACEBOOK