Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Феро Балкан ООД - изработка на елементи от ковано желязо, гр. София

Оценете
(4 гласа)

За контакти:

Компания “ФЕРО БАЛКАН” ООД разполага с динамичен темп на растеж. Ние постоянно търсим нови бизнес пьртньори на национално и международно ниво. Нашата цел е да предложим най-добрите решения и услуги на своите клиенти. Предметът на дейност на нашата компания е изработка на елементи от ковано желязо. Ние се стремим да предложим най-високо качество на продуктите на най-добра цена. Идваме, за да отговорим на потребителското търсене на българския пазар, предлагайки най-широка гама от елементи, изработени от ковано желязо.

Предлагаме комплексни услуги в работата с кованото желязо, измерване, консултиране, проектиране, строителство, довършителни и монтажни работи.

  • Превръщаме Вашите идеи в реалност по най-добрия за Вас начин като Ви консултираме в избора на подходящите по размери и по видове материали.
  • Помагаме със съвети, за да направите най-добрия избор на ковано желязо от гледна точка на естетиката в строителството. Нашите специалисти работят с Вас или Вашия архитект, за да може да преобразите Вашия дом и да го превърнете в дом-мечта.
  • Изработваме предварително дизайнерски модели на желаните за изработка изделия / парапети, огради, навеси и т.н. /
  • Изработваме одобрените модели и ги превръщаме в желаното от Вас изделие. Този производствен процес се състои от вземане на размери, изработване, грундиране, боядисване и монтиране на съответните места.
  • Ние можем да изработим всичко от ковано желязо – врати, огради, парапети, балкони, парапети, сенници, мебели, декоративни ковано желязо.

Работим на територията на цялата страна.

Гарантираме високо качество, издържливост и устойчивост на предлаганите изделия от ковано желязо.

Ние от Феро Балкан предлагаме комплексни услуги в работата с кованото желязо. Нашата продуктовата гама изделия от ковано желязо и елементи от ковано желязо е много разнообразна и съдържа елементи за парапети, джумби, листа и цветя от ламарина, листа и цветя от чугун, C елементи, S елементи, рингове, охлюви, пана от ковано желязо, връхчета от ковано желязо, декоративни елементи за порти, кошници, елементи за вграждане, капаци, розетки топки, декоративни ламарини, нитове, дръжки за врати, шилдове, брави, панти, сюрмета, ролки за плъзгащи врати, пощенски кутии, ковани профили, ковани шини, ковани плътни квадрати, завършеци, ръкохватки, бои, патини, дискове, аксесоари за камина, осветителни тела.

Ако строежът Ви е на етап изработка и монтаж на парапети, огради, порти и т.н. – свържете се с нас!

Ние ще превърнем Вашите идеи в реалност по най-добрия за Вас начин и ще Ви консултираме в избора на подходящите по размери и по видове материали.

 

Елементи от ковано желязо:

Изделия от ковано желязо:

 

Адреси:

гр. София – централен склад
бул. Симеоновско шосе 97
тел: +359 877 33 13 79
office@ferrobalkan.bg
 
гр. Пловдив, ул. Рогошко шосе 30
тел.: 0877 331 384
E-mail: plovdiv@ferrobalkan.bg

гр. Cандански, Мацкова градина
тел.: 0877 331 379