Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Пелети Маринела - Производство и продажба на еко пелети за горене с Дорково и региона на Велинград Батак Пещера Брацигово

Оценете
(1 глас)

За контакти:

Отворихме вратите на нова и модернизирана фабрика в родопското село Дорково за да отговорим на постоянно нарастващата нужда от екологично чисти, висококачествени пелети за горене. Основната дейност на фабриката е производство на дървесни пелети за отопление.

Тя е изградена и пусната в екплоатация през 2019-та година в с. Дорково, област Пазарджик. За производството на пелети се използва дървесина от Родопския балкан която съставлява 80% Бор и 20% Бук. Фабриката е оборудвана с високотехнологични и висококачествени машини и съоръжения на водещи компании, позволяващи прецизен и постоянен контрол на качеството.

Пелетите Маринела се произвеждат от 100% дървесина. Висококачествено и контролирано производство без добавяне на трици, кори и химически вещества за слепване. Постоянно гарантирано качество осигуряващо топлинен комфорт и през най-студените сезони.

Работим за да постигаме високи цели!
Създадохме нашата високотехнологична фабрика за да можем да отговорим на високите изисквания за производство на качествени еко пелети. Избирайки пелети "Маринела" вие си гарантирате:

Надежден бизнес партньор, на който можете да разчитате.
Винаги качествен продукт клас А1, без примеси на лепила, пясък, земна маса и други некачествени примеси.
Постоянни наличности на склад.
Гъвкато ценообразуване и отстъпки за ключови клиенти и доставчици.
Изключително качествена опаковка съставена от 4 слоен полиетилен, гарантираща запазване на продукцията.
Осигурен транспорт по желание на клиента.
Пелети от 100% суха иглолистна дървесина с ниско съдържание на пепел и други неорганични съединения.
Предимствата на отоплението с пелети.
Mobirise

Дървесните пелети са рафинирано и уплътнено гориво от биомаса, което се образува, когато дървесните остатъци се компресират в равномерен диаметър под високо налягане. Дървесните пелети имат еднаква форма, размер и плътност и са идеални за автоматични системи за отопление с горене, като печки на пелети. Чрез гранулиране на дървесните остатъци от устойчиво добита биомаса и качествена отпадъчна дървесина, милиони тонове биомаса могат да бъдат приложени да работят за местната икономика, като в същото време запазват околната среда. Повечето от остатъците всъщност са страничен продукт от дърводобивната промишленост под формата на дървени стърготини, които се пресоват и екструдират под формата на пелети.

Еко пелетите са:
по-калорични от дървата - респективно пелетите са по-ефективния начин за отопление.
процесът на изгарянето им е автоматизиран - не се налага честото зареждане и наблюдение на котела.
Поддръжката на котела(печката) е минимална и коства малко внимание.
Изключително екологично чисто гориво - отделянето на вредни газове в атмосферата е минимално.