Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Абракс ЕООД град Пловдив - Производство и търговия на абразивни продукти за индустрията | Безконечни ленти, ламелен диск, фибър диск, абразивен моп, диск за шлайфане

Оценете
(1 глас)

За контакти:

 

Производство и търговия на професионални абразивни продукти за индустрията.

 

НАШИТЕ ПРОДУКТИ:

 

 

ЗАЩО ДА РАБОТИТЕ С НАС

 

Фирма АБРАКС ЕООД предлага богата гама от професионални абразивни продукти за обработката на дърво, метал, неръждаема стомана, кожа, стъкло и др. Фирмата разполага с производствена и складова база в гр. Пловдив.

Производствената ни база е оборудвана със съвременни машини и модерни технологии гарантиращи качество за рязане на шкурки и залепване на тесни и широки безконечни ленти от всякакъв вид гъвкави абразиви. Фирмата е основана върху редица принципи и ценности – професионален и креативен подход, иновационни решения, дълбоко разбиране за нуждите на клиентите и пазара.

Екипът на Абракс ЕООД се състои от млади и амбициозни специалисти, които постоянно работят за усъвършенстването както на своите продукти, така и да помагат на производителите да подобрят своята дейност.

Нашите клиенти могат да разчитат на професионално и качествено обслужване, технически съвети за подобряване на производството, бърза доставка, конкурентни цени. За нас ще бъде удоволствие да бъдем Ваши доставчици и партньори!

В основата на нашия успех лежи качеството!

В производствената база не се извършват продажби на щанд.

 

КОНТАКТИ:

 

Телефон: 0897045664

Адрес: Пловдив, бул. „Кукленско шосе“ 49

E-mail: office@abraxbg.com

Уеб-сайт: http://abraxbg.com/bg/

Фейсбук страница: Абракс ЕООД

 

 

Други в града