Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Счетоводна кантора "Доверие", гр. София

Оценете
(7 гласа)

За контакти:

Ние сме екип от млади и амбициозни професионалисти с мисия да ви помогнем с административната тежест на вашия бизнес. Осигуряваме надеждна и спокойна работа за всеки наш клиент, също така и пълен набор от еднократни и абонаментни услуги от една от надеждните счетоводни фирми в София!

В Счетоводна къща Доверие предлагаме не само регистрация на фирма и счетоводство, но и най-важното – избиране на подходящите за вас услуги.

Основните услуги на нашата счетоводна къща са:

 • Регистрация на фирма – процедурата може да се извърши онлайн или на място.
 • Регистрация в Комисия за защита на личните данни
 • Регистрация по ЗДДС – процедурата се извършва изцяло онлайн, а от вас се изисква само да ни направите пълномощно. Тази услуга няма държавни такси. А регистрацията е готова до 14 дни.
 • Счетоводни услуги и ТРЗ /payroll/ – предлагаме отстъпки до 30% за нови клиенти за първите няколко месеца. Защото знаем, че за да се развие един нов бизнес, е нужно не само добър счетоводител, но и време.
 • Неограничени консултации
 • Онлайн банкиране
 • Съдействие при проверка от институциите
 • Оценка на цели предприятия

Нашите счетоводни услуги ще ви позволят да се съсредоточите само в управлението на своя бизнес, оставяйки административната тежест на нас.

Независимо дали сте утвърден лидер на пазара, дали притежавате малък семеен бизнес, или все още се колебаете дали да започнете дейност, в нашата счетоводна къща ще получите индивидуален подход и коректно отношение.

ТРЗ /PAYROLL/ И ЛИЧЕН СЪСТАВ

Счетоводна кантора „Доверие“ София предлага следните счетоводни услуги:

 • Организация на счетоводното отчитане, съгласно приложимите стандарти;
 • Изготвяне на счетоводна политика и индивидуален сметкоплан;
 • Текуща обработка на първични документи и водене на регистри;
 • Калкулиране на себестойност и отчитане на складово стопанство;
 • Отчитане на дълготрайни материални и нематериални активи;
 • Изготвяне на базови и допълнителни справки за нуждите на мениджмънта;
 • Неограничен брой консултации и достъп до финансовото ви състояние по всяко време;
 • Изготвяне и подаване на всички необходими документи, свързани с дейността ви, в НАП, НОИ, БНБ, Търговски регистър и други институции;
 • Данъчна защита и данъчно представителство;
 • Годишно счетоводно приключване.

Счетоводното обслужване може да се осъществява и посредством online счетоводство. Така предоставяме достъп до нашите счетоводни услуги в София и извън столицата. А клиентите ни си спестяват време, което могат да използват за максимизиране на печалбата си.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО ДИСТАНЦИОННО СЧЕТОВОДСТВО ONLINE?
На практика, за всички предприемачи, които не разполагат с време, за да дойдат при нас и да подписват, подпечатват или взимат документи, които да представят пред институциите.

Фирмените документи може да бъдат изпращани по e-mail или по куриер, а данните към институциите се подават с електронен подпис.

Получените документи се обработват в специализиран софтуер, а необходимите за вас справки лесно може да ви изпратим и по e-mail.

Счетоводна кантора „Доверие“ София предлага пълни ТРЗ /payroll/ услуги:

 • Изготвяне, поддръжка и актуализация на трудови досиета;
 • Изготвяне на ведомости за заплати за всички видове осигурени лица;
 • Изготвяне на трудови и граждански договори, споразумения, молби, заповеди, служебни бележки и други справки и документи;
 • Подаване на уведомления по Кодекса за труда, данъчни и осигурителни декларации, болнични листове и други, необходими по закон документи – за вас и вашите служители;
 • Попълване на платежни нареждания за плащане на дължимите суми към бюджета.

РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА

Най-често нашите клиенти избират регистрация на фирма като ЕООД (ООД). Добър вариант е и регистрация като свободна професия. Основните разлики между формите на осъществяване на икономическа дейност, може да прочетете тук.

В Счетоводна кантора „Доверие“ София предлагаме услуги по регистрация на фирма, промяна в обстоятелствата и други услуги.
Ние ще подготвим всички необходими документи и ще ви ги изпратим в рамките на 1 работен ден. А от вас ще се изисква след това:

 • да посетите банка по избор, за да внесете необходимия капитал за регистрация на фирма;
 • да внесете държавна такса за регистрaция на нова фирма ЕООД (ООД) е размер на 110лв;
 • да посетите лично нотариус, за да заверите образец от подписа си – спесимен;
 • да занесете лично готовите документи на гише в Търговски регистър.

Всички услуги от нашата счетоводна къща могат да бъдат изготвени изцяло online.

Цялата процедура ще ви отнеме само няколко часа. А до не повече от 3 дни вече ще бъдете управител на фирма!

 Вие сте чуждестранен гражданин? Свържете се с нас, за да коментираме процедурата по регистрация на фирма на чужденец.

 Надеждното регистриране на фирма е от основно значение за успешния старт на всеки бизнес. Корпоративната култура изисква спазване на националното и международното законодателство по отношение на всички елементи в тази дейност, в зависимост от това с какво точно ще се занимава юридическото лице.

Ето защо спецификата на целия процес е необходимо да се повери на професионалисти, които в детайли познават всички стъпки по отношение на регистрация на нова фирма. Имаме удоволствието да Ви предложим тази услуга на една изключително атрактивна цена.

Опирайки се на дългогодишния си опит в процедурите по регистрация на фирма, не само в София, ние познаваме в подробности целия процес и осъществяваме бързо и надеждно регистриране на всякакви юридически лица. Нашата счетоводна компания предлага пълния пакет за регистрация на вашата фирма на достъпна цена, независимо от юридическата й дейност. Ние подробно ще ви обясним какви са разликите, за да можете да направите вашия информиран избор.

Сроковете, в които регистрираме фирма, са възможно най-кратки – до три дни, и Вие вече ще сте собственик на фирма. Много точно ще ви разясним какви са конкретните стъпки за регистрацията. След това ще подготвим всички необходими документи за откриване на нова фирма и ще ви ги изпратим в рамките на един работен ден. Това улеснява вашата работа и ще ви спести много време, нерви и средства.

Ако ни се доверите, ние ще оформим документално юридическото лице за кратки срокове и при стриктно спазване на законодателството в тази сфера.

За да станете собственик на фирма, се изискват няколко стъпки от ваша страна, които трябва да направите. Първо, необходимо е да имате сметка в банка по ваш избор и да внесете капитала за регистрация на новата фирма. Трябва също да внесете съответната държавна такса за регистрирането на фирма. Ще посетите лично и нотариус, за да заверите образец от подписа си. След това готовите вече документи се носят лично от управителя в Търговски регистър и до три дни вече ще имате фирма.

Ние имаме възможност да ви консултираме по всички въпроси, които ви интересуват по отношение на вашата регистрация на фирма. Ще ви предложим различни варианти за фирмена регистрация, в зависимост от спецификата на бизнеса, който смятате да развивате. Ще изготвим документите вместо вас, като имаме възможността да ги придвижим към съответните институции, където не се налага личното присъствие на собственика. По този начин вие ще имате пълна прозрачност и яснота за целия процес по регистрацията на вашата фирма, независимо от това къде е седалището и каква дейност ще развива.

По този начин ние изграждаме пълно доверие с нашите клиенти и продължаваме сътрудничеството си и в бъдеще, което е много важно не само от чисто практическа гледна точка. То има и морално измерение, защото успешното развитие на дейността на една фирма се залага още при нейното създаване.

Екипът на Счетоводна Кантора Доверие София е съставен изцяло от професионалисти с многогодишен опит в счетоводното обслужване и извършването на регистрация на фирми. Това гарантира прецизността на всичките ни действия и високата отговорност, която носим лично към всеки наш отделен клиент. Същевременно това ни задължава да работим детайлно и експертно. А вие можете да ни се доверите изцяло.

ЗАСТРАХОВКА ЖИВОТ

Ние вярваме, че човек живее не само заради себе си, но и заради любимите си хора. Това прави живота ни и нашите близки най-ценното нещо, което притежаваме. Застраховка Живот е онази гаранция за вас и за обичаните от вас хора, която ви кара да се чувствате сигурни и да вярвате в собствените си сили. Със застраховката вие показвате отговорност и съпричастност към най-скъпото, което притежавате – вашия живот и този на вашите най-близки хора.

Спокойният живот, щастието и удовлетвореността е стремеж за всеки човек. Хармонията във взаимоотношенията с хората, на които държим, ни кара да се чувстваме добре. Предлаганата от нас Застраховка Живот онлайн ви осигурява тази хармония. Тя може да ви помогне в тежки моменти и да ви подсигури необходимата финансова стабилност.

Когато сте застрахован, вие сте спокоен, че ще изпълните поетите ангажименти, независимо към кого се отнасят те – децата, партньорите, работата.

Здравните застраховки и Застраховка Живот, които предлагаме на изгодни цени, са разнообразни и съобразени изцяло с вашите нужди. Една застраховка „Живот“ може да гарантира устойчивия ръст на стандарта ви, както и да го запази при евентуално застрахователно събитие.

Можете да си осигурите и финансова защита при злополука и сериозно заболяване, защото това са основните рискове, които застрашават здравето и семейния ни бюджет. По този начин вие гарантирате безопасността си и възможността да получите веднага компетентна лекарска помощ и лечение – при избран от вас специалист.

Не бива да се забравя и фактът, че Застраховка Живот е на достъпна цена и има спестовност. Така с всяка вноска вие спестявате средства и имате възможността вашите пари не само да не губят стойността си, а и да увеличават размера си.

Същността на човека го задължава да се грижи за здравето и сигурността на себе си, децата си и своите близки. Застраховката е най-прекият път да си гарантираме стабилност в случай на нужда.

Животозастраховането е и отговорност. Най-вече към вашите деца. Тя може да им гарантира доход, с който да осигурят образованието си до започването на работа. Ето защо тя е и инвестиция за бъдещето на най-ценното, което притежавате – децата. Затова ви съветваме – направете застраховка в полза на детето си. Това е европейски начин на поведение, който гарантира успешно бъдеще.

Ние сме насреща, за да ви консултираме кой тип застраховка Живот онлайн е най-подходящ за вас. Няма универсални застраховки „Живот“, които да ви осигуряват в еднаква степен висока доходност или 100 % здравна или друга защита.

Затова си запишете час за безплатна консултация, за да ви изготвим конкретна оферта за цена и да изберем заедно най-добрата услуга за вас.

ФИНАНСОВИ КОНСУЛТАЦИИ

Компетентните финансови консултации са в основата на всеки успешен бизнес. Динамичната икономическа среда изисква гъвкавост и адекватни действия, точни прогнози и реалистично планиране. Нашата счетоводна къща е специализирана във финансово консултиране на различни по дейност и мащаб компании и физически лица.

Засиленото търсене на услуги в областта на финансовото консултиране през последните години, ни амбицира да си изградим ясна и работеща стратегия по отношение на финансови консултации и управление на личните финанси. Нуждата от повишаване на финансовата култура на участниците в реалния бизнес ни кара да повишаваме компетентността си, да отговаряме на най-високи изисквания и критерии.

Разполагаме със специализиран софтуер, чрез който се обработват всички документи. Това гарантира бързина и прецизност и спестява ценно време, защото водим кореспонденцията онлайн или чрез куриер. Това улеснява нашите клиенти, които не са от София, а те получават същата качествена услуга.

Можем да направим задълбочени финансови анализи, които ще помогнат за развитието и планирането на бизнеса ви в средносрочна перспектива. По този начин ще максимизирате печалбата си.

Можем да Ви предложим надеждни и успешни решения по отношение на управление на личните финанси, ако сте физическо лице. По този начин вие ще си гарантирате финансова сигурност и спокойствие на вашите средства.

Помагаме също при кандидатстване за кредити и заеми, като компетентно и оперативно събираме цялата необходима информация за кандидатстване.

Ние можем да анализираме вашия бизнес и с независима оценка от лицензиран оценител.  По този начин вие може лесно да изготвите финансов план за бъдещето му развитие и да си осигурите спокойствие и сигурност.

Оказваме помощ при инвестиране, съветваме за насоките на бизнес развитието, анализираме пазари и консултираме стартиращи бизнес проекти.

Всеки предприемач с реални амбиции трябва да е много добре запознат с цялата терминология на отделните инструменти на предприемачеството.

Компетентният ни екип, съставен от професионалисти с дългогодишен опит, работи бързо и ефективно, като отделя специално внимание на всеки финансов казус, независимо дали сте юридическо или физическо лице. С помощта на нашите професионални финансови консултации и съвети за управление на личните финанси вие ще станете още по-успешни и ще си гарантирате спокойствие.

ДАНЪЧНИ КОНСУЛТАЦИИ

Нашата счетоводна кантора е специализирана във всички видове данъчни консултации. Ние можем да ви предложим гъвкави решения, съобразени с конкретните ви нужди и изисквания, по отношение на оптимизирането и плащането на отделните данъци. Ще ви консултираме професионално за всеки конкретен данъчен казус, който ви интересува – данък върху доходите на физическите лица, корпоративен данък, ДДС.

Извършваме и консултации по въпроси, свързани с мито. Този специфичен сегмент данъчни консултации е от изключителна важност за фирмите, които се занимават с внос и износ на стоки за трети страни.

Адекватното данъчно планиране е в основата на всяко успешно предприемачество. Законовото оптимизиране на данъчните плащания ще помогнат на дейността ви с намаляване на административната тежест. За това можем да се погрижим ние. Можем да решим вашите казуси, да ви консултираме професионално и да намерим заедно най-доброто решение за вас.

Работим и дистанционно, чрез онлайн комуникация или чрез куриер. Това ще улесни вашата работа, ще ви спести време, средства и напрежение.

Ние можем да ви дадем съвет по отношение на вашите данъци както като физически, така и като юридически лица. Плащането на данъци е еднакво важно за вас и като предприемач, и като гражданин. Данъчна консултация при нас ще ви помогне ефективно да намалите данъчната си тежест. По този начин ще помогнете на семейния бюджет и ще можете да изразходвате спестените средства, както вие пожелаете.

Счетоводната ни кантора комуникира активно и професионално с данъчната администрация, което може в много голяма степен да улесни вашата дейност, ако се доверите на нас.

Стройната фирмена организация изисква висока отговорност при решаването на данъчните въпроси. Това е и причината компетентната данъчна консултация да е така необходима. Ние можем да ви я предложим на високо професионално ниво.

Ако сключите застраховка Живот, също имате възможност за значителни финансови облекчения. По този начин вие или вашата фирма ще намалите данъчните си плащания, защото можете да си възстановите част от платения през годината данък. Така ще имате възможност да инвестирате значителни средства в избрана и необходима за вас насока.

Ние познаваме нормативните актове и ги прилагаме успешно в практиката, така че да сме ви максимално полезни.

Ние ще ви помогнем да се съсредоточите единствено в управлението на вашия бизнес.

Професионалният ни екип ще намери за вас конкретно и оптимално решение за всеки въпрос или проблем, свързан с вашите данъци, независимо дали сте физическо или юридическо лице.

Нашият офис за данъчни консултации в София е на комуникативно място, с лесен достъп. Не се колебайте да ни потърсите. Обещаваме да ви спестим пари, време и много нерви.

FACEBOOK

Работно време: 09:00 - 19:00