Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Lux Stroy - Лукс Строй град София - Цялостни вътрешни и външни ремонтни дейности; Интериорно обзвеждане и дизайн; Ремонтни дейности от А до Я; Ремонти до ключ за град София и региона

Оценете
(1 глас)

За контакти:

 Лукс Имоти Строй ЕООД е базирана в гр. София, извъшваща ремонти в цяла България. Ние сме утвърдена строителна компания, специализирана във външни, вътрешни и довършителни ремонти.
 
През последните години в бизнеса работихме с наемодатели, архитекти, интериорни дизайнери и други големи организации по най-висок стандарт с предварително договорен бюджет. Нашата цел е последователно да предоставяме отлично обслужване на всеки наш клиент и да гарантираме, че целият процес ще премине безпроблемно и безстресово за Вас!
 
Екипът ни се състои от повече от  25 човека , готови да изпълнят безупречно задачите си. Свържете се с нас сега и ни позволете да бъдем част от Вашия проект!
 
 
  ДО КЛЮЧ 
 
Довършителни ремонти (без мебелите) осъществени на най-високо ниво с внимание към детайла. /предлагаме и интериорен дизайн, но като допълнителна услуга/

 

 

  НИЕ СЕ ГРИЖИМ ЗА ВСИЧКО 

Нашата услуга обхваща всичко от първоначалния Ви брифинг с идеи за дизайн, чак до завършването на Вашият проект.

 

 ОБИЧАМЕ РАБОТАТА СИ
Ние обичаме, това което правим и сме щастливи, когато задоволим и изпълним желанята Ви. Ние сме сплотен и задружен екип и за нас няма недостижими цели!
 
 
 НАШИЯТ ЕКИП 
 
 
 
 
ЗА КОНТАКТИ
Тел.: 0876996666
Адрес: София, ул. Златен рог 16В
Уеб-сайт: www.luxremonti.com
 
 
 
 ГАЛЕРИЯ