Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Ваканционно селище ИВА - хотел, бунгала, вили и къщи за гости в град Сърница, до язовир Доспат

Оценете
(1 глас)

За контакти:

Ваканционно селище Ива се намира в западната част на планина Родопи, на 49 км от гр. Велинград и на 4 км. от гр. Сърница. Ваканционното селище е разположено на самия бряг на язовир Доспат на 1 200 м. надморска височина и площ 13 000 м2.

Комплексът разполага с малък хотел с 8 стаи и един апартамент. В съседство с хотелската част, закътани сред планинската зеленина се намират 9 функционални, като архитектура и обзавеждане бунгала. Ваканционното селище разполага и с 6 луксозно обзаведени вили (къщички), предлагащи комфорт и уют, в непосредствена близост до язовир Доспат.

 

Комплекс Ива разполага с:

 

- ресторант,

- механа за индивидуално ползване,

- барбекю - три външни заслона с огнища и скари за проява на всякакви кулинарни способности,

- сауна,

- фитнес зала, 

- игрище,

- велосипеди,

- лодки,

- детски площадки за най-малките.

Това прави хотелът и бунгалата един от най-предпочитаните за семейна почивка хотели в Сърница и язовир Доспат. Бунгалата са от семеен тип и дават възможност за отлична почивка на планина сред вековните гори.

Ваканционно селище "ИВА" е синоним за комфортно и уютно прекарване на свободното време сред природата. Не случайно "ИВА" е сред любимите хотели в Сърница и покрай брега на язовир Доспат.

Във Ваканционно селище "ИВА" не може да се скучае! Единственият спор е през кой сезон селището е най-привлекателно. Преценете сами!

Риболов в язовир Доспат!

Язовирът предлага отлични условия за риболов с разрешени зони до гр. Сърница и гр. Доспат. На обособените места и скари Вие ще можете дами да приготвите своя улов и да се насладите на прекрасната природа наоколо.

Заповядайте при нас за една незабравима почивка сред прекрасната природа на Родопа планина!

 

Очакваме Ви!

 


 

 

 

Ключови думи: почивка язовир Доспат, хотел язовир Доспат, семейна почивка Доспат, бунгала язовир Доспат, почивка Сърница, вила Сърница, вила Доспат, хотел град Сърница, бунгала Сърница, ваканционно селище Ива, бунгала на планина, ресторант язовир Доспат