Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Къмпинг Бунгала "Нестинарка", Царево

Оценете
(1 глас)

За контакти:

 

Къмпинг – бунгала „Нестинарка“ е място за лятна морска почивка. Намира се на 200 м от плаж Нестинарка сред широколистна гора, разполага с леглова база от 90 места.


Къмпингът разполага с 26 бунгала. Двадесет и две от тях са напълно реновирани и новообзаведени всяко с по три легла, маса, два стола, шкафче и хладилник. За тях има общ санитарен възел с дамска и мъжка част съответно с по три тоалетни и бани. Цената на нощ е 30лв. Фамилните бунгала са четири, всяко с две стаи с по три легла, шкаф, хладилник, голяма маса с две пейки разположена на покрита тераса и самостоятелен санитарен възел. Цената е 70 лв. за цялото бунгало.


Почиващите могат да ползват барбекю зона, зона за почивка, беседка, както и места за паркиране на автомобили в непосредствена близост до бунгалото.


До къмпинга се намира заведение за хранене и магазин за хранителни и стоки от първа необходимост, както и машина за кафе.
Заповядайте, със семейството си да се насладите на прекрасния залив Нестинарка. Плажът е един от най-големите в близост до Царево. Той е дълъг около 550 метра и широк 90 метра с красиви скали и нежен пясък.


На плажа може да се възползвате от ветроходни спортове предлагани от сърф училище „Нестинарка“, като уинд –сърф, катамаран, яхта, както и да се спускате по вълните с падъл-борд, хавайски сърф или каяк. Гостите на къмпинг – бунгала „Нестинарка“ ползват постоянно намаление от 30 % при наемане на сърф екипировка.

За резервации и допълнителни въпроси, моля позвънете на телефон 0885 532 256.

Заповядайте при нас! Насладете се на приятна и спокойна почивка.

 

 

  Къмпинг - бунгала „Нестинарка“

 

Местоположение:

 

Галерия

 


 

 

 

 

 

 

 

Ключови думи: почивка, море, ниски цени