Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Къща за гости Ранчото - с.Голяма Желязна - гр.Троян

Оценете
(1 глас)

За контакти:

  • Телефон: 0888817404; 0878293920
  • Град: с.Голяма Желязна (Троян)
  • Адрес: ул. Тодор Чирпански 17
  • Карта:

Къща за гости "Ранчото" се намира в красивото планинско село Голяма Желязна, на 32 км от Троян.

Мястото съчетава идеална възможност за чист въздух, разходка в планината, риболов в намиращия се в непосредствена близост (на 2 км) язовир Сопот или просто приятна почивка в тиха и откъсната от градският шум среда с любими хора и близки приятели.

Ранчото се състои от 3 къщи - една голяма и две по-малки, намиращи се в един двор, всяка от които разполага с пълно обзавеждане и отделни бани и тоалетни - с общ капацитет 9 човека.

Във всяка от малките къщи има по една двойна стая, а в голямата - тройна и двойна преходни стаи. Пред къщите има веранди с маси и столове. Стаите са с телевизор и локално парно. Предоставени са принадлежности за баня и пособия за гладене, а за малките гости - настолни игри и детски играчки.

За по-голям комфорт, в отделна постройка ще намерите оборудвано с кухненски уреди помещение и трапезария с музикална уредба, където можете да се събирате, празнувате или тихо да вечеряте.

Красиво подредената и потънала в зеленина градина разполага с барбекю, релакс-зони с градинска мебел, хамак, люлка и всички удобства, необходими за незабравимо изкарване. 

Дворът е обезопасен, с налични паркоместа.

Домакините предоставят безплатно ползване на велосипеди.

В близост има условия за риболов и водни спортове (язовир Сопот и река Топля), екопътеки, манастири, природни забележителности (пещерите Топля и Яловица) и др.

Заповядайте!

 

Специална оферта за Нова Година! При интерес позвънете на посочените телефони. 

 

Телефон за резервации: +359888817404; +359878293920 (Ивайло Димитров)

 

 

 

 

Ключови думи: къща за гости ранчото, къща за гости троян, къща за гости ловеч, почивка троян, почивка ловеч, вила за гости, вила за гости язовир сопот, къща за гости язовир сопот, цени нощувка язовир сопот, семейна почивка язовир сопот