Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Къща за гости Лазов - Почивка в Сапарева Баня

Оценете
(1 глас)

За контакти:

 

Къща за гости "Лазов" се намира в гр. Сапарева Баня ще ни намерите до най- горещия минерален извор в континентална Европа. Градът се намира на 60км. южно от София в полите на Рила планина.

В къщата за гости ще можете да се насладите на уют, спокойствие и уединеност. Предлагаме самостоятелни стаи с една, две или три легла. Можете да резервирате стая със самостоятелни легла или със спалня.

За да се насладите пълноценно на почивката си, предлагаме собствен санитарен възел, телевизор, безплатен wifi достъп и прилежаща веранда за всяка стая в къщата. 

Направете резервация още днес! 

Жителите на Сапарева баня се гордеят със своя гейзер, считан не без основание за най–голямата атракция в района. Затова около природната забележителност са обособили специален парк с кътове за отдих и разходки, за да се наслаждават хората на необичайната гледка. Гейзерът, който извира от 73 м. дълбочина, сякаш танцува ритмично. На определени интервали водната струя изригва, обгърната от кълба горещи изпарения, които се разпръскват на милиарди прозрачни капчици. В сравнение с гейзерите на други места по света, нашенският не е толкова зрелищен и е по–скоро нисък – издига се на не повече от 18 м.. Затова пък е горещ, много горещ! При ветровито време трябва да се стои настрани от водния стълб, тъй като пръските могат да опарят по–любопитните. Температурата на гейзера е 103 градуса, или с поне 20 градуса по–висока от тази на исландските му „събратя".

1. Нощувка в стая с две отделни легла - 50 лв/ден
2. Нощувка в стая със спалня - 50 лв/ден
3. Нощувка в стая с три отделни легла - 60 лв/ден
Деца, които спят в стаята на родителите си - не се таксуват допълнително!
Домашните Ви любимци са добре дошли в хотела - 5 лв/ден!