Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

ТЕРМО ЛЪЧ 87 ЕООД гр. Асеновград - Услуги с вишки; Почистване на септични ями - за района на гр Асеновград; област Пловдив и др

Оценете
(2 гласа)

За контакти:

“Термо Лъч 87” ЕООД е с дългогодишен опит в извършването на специализирани услуги с вишки, почистване на септични ями и канализации, както и извозването на отпадъци.

Защо да изберете нас?

- Всички машини и съоръжения, с които оперираме, са с пълна техническа документация и отговарят на изискванията на Главна дирекция “Инспекция за държавен и технически надзор”.

- Компанията разполага с технически екипи от квалифицирани и опитни специалисти, чиято основна задача е да осигурят безопасността на работа, независимо от работния терен.

- "Термо лъч 87" ЕООД изпълнява поръчки за някой от най-големите строителни фирми, търговки обекти и фабрики в страната.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

 

Ние предлагаме:

Услуги с вишки

Самоходна вишка UpRight – 12 метра ( акумулаторна)

Ножичната работна платформа тип „хармоника“ е предназначена за работа върху равни и гладки терени. Гумите осигуряват работа без следи по подовата настилка, а  тяговите акумулатори се грижат за работа на машината след пълно зареждане. Вишката е лесна за работа и много практична.

Разполагаме с вишки на височина до 24.5 метра.

Фирмата ни разполага с различни видове вишки и спазва изискванията за безопасност, като по този начин се гарантира сигурността на служителите, които се транспортират на определена височина.

Предлагаме различни услуги изпълняващи се качествено и в оговорено от клиента време. Част от услугите ни са:

* Строително-монтажни работи (СМР)

* Рязане на клони и дървета и извозването им

* Боядисване и ремонт на фасади

* Миене на фасади

* Ремонт на стъклопакети, арматури и улично осветление

* Монтиране на климатици

* Монтиране на улуци и подмяна на стари

* Саниране

* Качване на мебели до жилища на високи етажи

* Събаряне на опасни сгради

* Монтаж на строителен бетон

* Билбордове – поставяне, подмяна и демонтаж

* Поставяне на хидроизолация

 

Почистване на септични ями
 
- Почистване на септични ями, утайници, външни тоалетни, автомивки и др. Фирмата разполага с 50 метра професионален маркуч, с който можем да достигнем до всяка точка на вашата собственост.
- Разполагаме с мощна помпа за високо налягане “Урака” с налягане 150 бара. С нея можем да почистваме и обработваме обекти с дълбочина до 7 метра.
- С покачването на подпочвените води в комбинация със спуканите, запушени и стари водопроводи, наводняването на ниските етажи, изби, мазета и други помещения става все по-голям проблем.
- Опитът ни показва, че колкото по-бързо се реагира, толкова по-бързо се неутрализираме проблема.
 

Контакти

Телефон: +359 896 64 77 81 / +359 895 11 43 54

Имейл: info@vishkipodnaem.bg

Уебсайт: "ТЕРМО ЛЪЧ 87" ЕООД

ТЕРМО ЛЪЧ 87 ЕООД - Услуги с вишки, и почистване на септични ями