Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

ПЕРФЕКТ СОЛАР PERFEKT SOLAR, град Велики Преслав; Перфект Пласт ЕООД - Изграждане на Соларни системи I Фотоволтаични системи I Инвертори и соларни панели - за цялата страна

Оценете
(4 гласа)

За контакти:

  • Телефон: 0888812846 - Румен Антонов
  • Град: Велики Преслав

Perfekt Solar е с основна дейност продажба и инсталация на фотоволтаични системи.

ЖЕЛАЕТЕ ДА НАМАЛИТЕ СМЕТКИТЕ СИ ЗА ТОК?

Искате да сте НЕЗАВИСИМИ?

Искате да сте ЗЕЛЕНИ?

 

Решението е лесно изпълнимо, с малка инвестиция и бърза възвращаемост. Решението представлява изграждането на фотоволтаична система за производство на ток за собствени нужди, която работи по следния начин:

Например: имаме моментно потребление от консуматорите 4000 W, а соларно производство на електроенергия, само 3000W , тогава инверторът набавя липсващите 1000W от мрежата. Ако приемем, че соларното производство е повече от консумираната мощност, тогава smert-метъра комуникира с инвертора и подава команда за намаляне на производството до необходимата стойност. По този начин, хем се намаля деградацията на панелите (удължава се живота им), хем излишната енергия не се връща към мрежата. А през тъмната част на денонощието електроенергията се набавя изцяло от мрежата.

Големият плюс на подобна фотоволтаична централа е липсата на акумулаторен блок, което автоматично прави цената на инсталацията около два пъти по-ниска.

Ние от фирма PERFEKT SOLAR предлагаме професионална консултация за избора и оразмеряването на всяка фотоволтаична система. С което можем да гарантираме, че всяка проектирана и изградена от нас Соларна конфигурация ще работи с максимално КПД. И така, нека ви представим поредната фотоволтаична система състояща се от 16 на брой фотоволтаични панели DAHsolar модел DHM-72L9-445W с два стринга по 8 броя с продуктова гаранция от производителя 25 години, с обща инсталирана мощност 7120Wp.

Инверторът е мрежов на фирма SOLAX с 10-годишна гаранция. Носещата конструкция е от алуминиеви профили и неръждаеми крепежи. Инсталацията включва заземление и допълнителни аресторни защити на правототоковата и променливотоковата част. Изградената система може да се използва, както за задоволяване на собствени нужди от ел. енергия така и за продажба след сключен договор с ЕРП.

 

 

СОЛАРНА СИСТЕМА ЗА СОБСТВЕНИ НУЖДИ - защо всеки трябва да я има?

1. Икономическа изгода - кой не би искал да има безплатен ток в продължение на 20 години през слънчевата част на денонощието, колкото е и експлоатационният живот на системата.

2. Намаляване на ВЪГЛЕРОДНИЯ ОТПЕЧАТЪК , който всеки от нас оставя върху панета  С развитието на фотоволтаичните технологии, системите за собствено потребление станаха напълно достъпни и затова всяко домакинство трябва да се възползва и да намали сметките си за ток и така да помогне в опазването на планетата. За щастие слънчевото греене в България е напълно достатъчно за производство на електроенергия чрез соларни системи.

3. Инвестиция с възвръщаемост на фона на постоянното повишаване на цената на електроенергията в България - при покупка на система за собствено потребление сега вложената инвестиция ще се върне във времето като спестени пари от бъдещите сметки за ток.

Фотоволтаичните панели трябва да са монтирани на юг под 30-35 градуса наклон. Засенчването на само един панел води до намалена ефективност на цялата система защото те се свързват последователно, ето защо ви предлагаме соларна система с мрежов соларен инвертор SOLAX от серията X1 BOOST с възможности за управление на два стринга и два вградени MPPT тракера. Тази соларна система се използва за производство на електроенергия за собствени нужди, и е подходяща при покриви, разполагащи както с един южен скат, така и с два ската, разположени посоки изток-запад. Системата е предназначена да работи в паралел с мрежата и се свързва директно към домашната електрическа инсталация. Единственото което трябва да се направи е монтиране на smart метър, който да ограничи връщането на електроенергия в мрежата.

 

Завършен в срок обект и поредният доволен клиент, с който участваме в еволюцията на енергията. Работейки заедно подобряваме живота и ръководим промените в глобален мащаб,като предоставяме по-зелени и по-интелигентни енергийни решения от които светът се нуждае. Нека оставим чиста и зелена Планета на децата си:

 

ДРУГИ НАШИ ПРОЕКТИ: