Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Естетичен център "ЕГО" - град Бургас

Оценете
(1 глас)

За контакти:

Доверието между нас и Вас е на първо място!

Ако не сте подходящи за лазерна епилация бъдете сигурни, че ние ще ви го кажем, за да не си хвърляте парите на вятъра.

Заповядайте на безплатна консултация, на която ще ви отговорим на всички въпроси и ще преценим до каква степен лазерната епилация ще има ефект при вас.

Лазерната епилация може да бъде едно невероятно преживяване с нас!

  

В град Бургас се намира водещия лазерен център - Естетичен център "ЕГО", който разполага с високотехнологична японска апаратура за лазерна епилация от ново поколение. Съвременната апаратура от 2018 г. гарантира впечетляващи резултати още от първа процедура. Може да очаквате до 70% редуциране на окосмяването само след 1 процедура. Ще получите повече от отлично обслужване. Нашите високо квалифицирани специалисти са преминали специализирани обучения и продължават да усъвършенстват своите умения, за да предложат една висококачествена услуга.

 

Нашата мечта беше да направим лазерната епилация достъпна за хората. Предвид относително високата цена -  на процедурата с лазер, в сравнение със стандартните методи за епилиране (кола маска и епилатор), ние направихме всичко възможно да постигнем това.

Предлагаме висококачествена лазерна епилация, на конкурентни цени, като успяхме да предложим на нашите клиенти и възможност за разсрочено плащане.

Към момента имаме 3 варианта за плащане на процедурите, като това ви дава възможност да се възползвате от лазерната епилация без да се натоварва месечния ви бюджет.

При нас ще получите висококачествени услуги.

За безплатна консултация и повече информация за актуалните ни промоции посетете ни в гр. Бургас, жк. Меден рудник, блок 258.

Свържете се с нас на тел: 0877193029 и 0879287602, Viber: 0898888083 или на лично съобщение в Facebook.

Намерете ни в Facebook и Instagram: Естетичен център „ЕГО”, @e.center.EGO

Разгледайте раздела „Често задавани въпроси” в нашия сайт: www.studio-laser.com

 

Естетичен център "ЕГО" - нашата грижа, твоето ЕГО.