Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Пътища ООД - Фирма за строителство и асфалтиране Велико Търново | Строителство и асфалтиране на площадки и бензиностанции | Вертикална планировка

Оценете
(1 глас)

За контакти:

  • Телефон: 0887003941; 062 639 957
  • Град: Велико Търново
  • E-mail: patishta_vt@abv.bg

Фирма Пътища ООД е с дългогодишен опит в строителството, асфалтирането и ремонта на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации и също така инфраструктурите около тях.

Пътища ООД са с основна дейност строителство и асфалтирането на площадки и бензиностанции, както и вертикална планировка. 

 

Дружеството има внедрени системи за управление на:

  • качеството, на база на международния стандарт EN ISO 9001:2008;
  • здравето и безопасността при работа, на база OHSAS 18001:2007;
  • околната среда, по БДС EN 14001.

 

Член на Камарата на строителите в България.

 

Политиката на фирмата е да предлага конкурентни продукти и услуги с високо качество, което да гарантира непрекъснатото ни усъвършенстване. Желанието ни да завоюваме доверието на нашите клиенти се гради на ясна стратегия и политика, чиято цел е повишаване на качеството на изпълнените обекти като абсолютен приоритет на дружеството. Основната ни цел е максимално задоволяване очакванията и изискванията на нашите клиенти, трайно присъствие на пазара и спазване на всички нормативни разпоредби, които действат в Република България и ЕС.

Разполагаме със собствена механизация за извършване на основната ни дейност, която отговаря на съвременните повишени изисквания за качество на извършваната работа.

В Пътища ООД работят висококвалифицирани работници с богат производствен опит в пътното строителство. Фирмата е извършила строително-ремонтни работи на обекти от републиканската пътна мрежа, общинската пътна мрежа в общините Велико Търново, Горна Оряховица, Елена, Павликени, Златарица, Свищов, Сухиндол, Стражица, Троян; вътрешнозаводски пътища, бензиностанции и площадки.

 

КОНТАКТИ:

Тел.: 0887 003 941, 062 639 957

И-мейл: patishta_vt@abv.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

Други в града