Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

PK MakeUp by Petia Koleva/ГРИМЬОР/MICROBLADING, Пловдив

Оценете
(1 глас)

За контакти:

Предлаганите услуги са:

 • Професионален грим- дневен, вечерен, сватбен, абитуриентски, фотосесии, клипове;
 • поставяне на мигли-косъм по косъм, 3D, руски обем;
 • микроблейдинг;
 • микропигментация- ombre вежди, класическа и опушена очна линия, постоянно червило;
 • микронидълинг и фион -процедури за изглаждане на бръчки, скриване на всякакви белези, пигментация и петна, и неоперативно повдигане на клепачи
 • Обучения-удължаване на мигли (косъм по косъм, 3d, руски обем), както и микроблейдинг

 

Тел.: 089 971 1700

 PK MakeUp by Petia Koleva/ГРИМЬОР/MICROBLADING

 

КАКВО Е PHILINGS?

PhiLings е общо наименование за всички козметични процедури на PhiAcademy: Микронийдлинг, Фи-Ион и Бабор редукция на петна. Те могат да се прилагат в комбинация или по отделно, в зависимост от показанията за лечение.

 

МИКРОНИЙДЛИНГ

Преди да опишем как работи микронийдлинга, следва първо да поясним защо той е важен.

Кожата е периферен орган за нашия организъм и като такъв, тя получава най-малко хранителни вещества, тъй като възстановяването на тъканите и поддържането на жизнеспособността на вътрешните органи е много по-важно. Ето защо е от съществено значение регенерацията на кожата да бъде стимулирана физически.

Всяко малко нараняване на кожата изпраща сигнал до мозъка да стартира процес по естествено възстановяване и допълнително подхранване. Така в голяма степен се стимулира производството на колаген.

Процедурата цели да стимулира микроциркулацията и това дава успешни резултати при третиране на:

 • белези от акне;
 • широки пори;
 • стрии;
 • отпусната кожа;
 • пигментни петна;
 • суха/мазна кожа;
 • възстановяване на коса при не-андрогенна алопеция;
 • фини бръчки и несъвършенства.

Микро убожданията се правят ръчно или с машина в зависимост от големината на третираната зона. Процедурата се счита за безболезнена.

По време на терапията, върху кожата се нанася Microneedling cocktail, който се абсорбира от кожата. След процедурата клиентът получава специален продукт за последваща грижа (Ultimate skin Coctail) и детайлни инструкции за ползване. Правилното нанасяне на продуктите за последваща грижа е от огромно значение, защото те подхранват кожата по време на процеса по възстановяване.

Резултатите от процедурата са: хидратация и стягане на кожата, избистрен тен и по-гладка кожа, което прави бръчките по-малко забележими, а кожата – по-младежка. Ефектът става видим 24 часа след процедурата и продължава няколко месеца. Процедурата се повтаря до три пъти през период от десет до четиринадесет дни.

 

PHIION

 

Phi-Ion Pen е минимално инвазивен козметичен уред за прецизно извършване на сублимация на повърхностния слой на кожата. Действието му се основава на предаването на контролирано количество енергия чрез йонизиране на атмосферния въздух.

Този процес моментално кара кожните фибри да се свиват и стягат, а резултатът е лифтинг, ремоделиращ и подмладяващ ефект. Този метод може да се използва за стягане на кожата в определени области без да се уврежда тъканта под и около тях.

Phi-Ion се ползва за корекция на паднали клепачи, премахване на бръчки пачи крак, назолабиални бръчки. Този революционен метод е в състояние да постига резултати, съпоставими с козметичната хирургия.

Една процедура обикновено е достатъчна, за да се постигне желания резултат. След 1 месец се насрочва преглед, при който специалистът определя дали е необходима допълнителна процедура. Ефектът продължава най- малко 1 година.

 

МИКРОБЛЕЙДИНГ

Типичната за японците прецизност и стремеж към перфектност във всичко, което правят, е в основата на методът микроблейдинг. С негова помощ може да оформите 3D вежди или красиви вежди чрез перманентен грим. Микроблейдингът е чудесно решение за хора, които държат на външния си вид, най-вече поради удивителните резултати - веждите изглеждат напълно естествени и добре оформени.

За кого е подходящ микроблейдингът?

Ако имате редки вежди, частична липса на косъмчета в тях или не ви харесва формата, която имат, време е да се поинтересувате за микроблейдинг.

Какво представлява микроблейдингът?

Микроблейдингът е ръчен метод, който козметици и лекари определят като нежен и щадящ. При този метод чрез много фини игли се поставя пигментно вещество в базалната мембрана между епидермиса от дермата. По това си прилича и се отличава от татуирането - много по-повърхностно е, което означава, че я няма неприятната болка. Специално внимание се отделя на всяко отделно косъмче.

Колко време трае резултатът при микроблейдинг?

Микроблейдинг е класифициран като полуперманентен грим. В сравнение с другите методи за перманентен грим, той е по-лесен за контролиране, по-нежен и по-безопасен. Пигментите, които се инжектират в кожата, се запазват видими до година и половина, но тяхната дълготрайност зависи от типа кожа и поддържането на веждите.

Безопасен ли е микроблейдингът?

Процедурата използва AC пигменти (минерални пигменти, които са нетоксични и хипоалергенни), работните условия са 100% стерилни и се съблюдават задължително хигиенни условия.