Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Бундаков Спорт - Изготвяне на хранителен режим и тренировъчна програма

Оценете
(1 глас)

За контакти:

Автобиография

Казвам се Петър Бундаков - дипломиран инструктор по "Културизъм и фитнес-културизъм" към НСА "Васил Левски" и лицензиран инструктор към Българска федерация по културизъм и фитнес. Специалист съм по хранителни режими и тренировъчни програми за постигането на високи резултати с клиентите на фитнеса. Прилагам изцяло съвременни методики на тренировъчния процес, диетология, видовете препарати и добавки на пазара.
Тренирам фитнес от 2008-а година и бокс от 2010-а година. Тренирал съм по отделно лека атлетика (кросово бягане) 2 години и баскетбол 2 години.
Имам опит като персонален треньор във фитнес център “Leader 72”, фитнес клуб “Авангард”, Fitness and Spa Zeus, Pulse Fitness & Spa PLATINUM и West-GYM фитнес център и магазин.

Предлагаме голямо разнообразие от фитнес услуги за Вашата перфектна фигура, спортен дух и здравословен начин на живот! Персонални фитнес тренировки, индивидуални тренировъчни и хранителни режими, пълни пакети. Оригинални спортни стоки!

"Работя като фитнес инструктор от 7 години. Занимавам се е с бокс от 5 години. Дипломиран инструктор по "Културизъм и фитнес-културизъм" към НСА "Васил Левски". Лицензиран инструктор към българска федерация по културизъм и фитнес."

Доверете се на специалист за изготвянето на Вашия:

 Petur Bundakov Aesthetics