Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Аргана ЕООД - Мароканско арганово масло, Качествено и чисто Арганово масло, 100% Био директен внос от Мароко.

Оценете
(5 гласа)

За контакти:

Интернет магазина argana.bg е собственост на фирма Аргана ЕООД създадена 2016г. Предлагаме висококачествено чисто Арганово Масло, като същевременно се стремим да намерим нови партньори за да Ви предложим и други био продукти с високо качество за Вашето здраве и красота. Внимателно подбираме фирмите с които работим и лично тестваме продуктите им преди да ги предложим на Вас.

Защо Аргана

  • Винаги се уверяваме, че населението на Мароко се възползва по най-добрия начин  от забележителния си ресурс.
  • Предлагаме само 100% Био арганово масло, произведено от сдружението на местните племена (бербери).
  • Маслото на „Аргана“ е извлечено от внимателно подбрани арганови ядки , събрани от най-добрия регион в югозападно Мароко. Обработено е по възможно най-естесвения и оригинален начин, без никакви добавки и консерванти, с което се стараем да отговорим на очакванията на нашите клиенти за естествена красота и здравословен начин на живот.
  • Аргановото масло от Аргана ЕООД е 100% студено пресовано, първа ръка.Сертифицирано.
  • Безплатна доставка на територията на Република България при поръчка над 70 лв (виж условия за доставка)

НАШАТА МИСИЯ

Наши приятели споделиха, че са ползвали арганово масло, но се оказало, че е менте с примеси. Така се роди и идеята да внесем на българския пазар чисто Арганово Масло директно от производител с доказани традиции.
Желанието ни е да удовлетворим нашите клиенти, като им предоставим най-доброто качество  автентично, мароканско арганово масло.
Все още малко на брой хора знаят за чудодейните свойства на Аргановото масло, за това ще се постараем да предоставяме полезна информация относно начините за ползване и приложенията на течното мароканко злато.

 БИО КОЗМЕТИКА ОТ МАРОКАНСКО АРГАНОВО МАСЛО

Макар и много други държави да опитват, Мароко е единственият производител на арганово масло в света. Ние собствениците на Argana.BG  ™, сме хора живели там. Аргановото дърво и традициите в извличането на етерично масло, с множество ползи за здраве,коса и кожа ни заплениха. За това решихме да станем основен дистрибутор на най- качествените местни марокански марки и да ги направим достъпни и за нашия пазар, където за жалост се продава масово нискокачествено арганово масло и продукти.

Аргановото масло е едно. И то се произвежда в Мароко!

 

ПРОДУКТИ

Още продукти можете да намерите в нашия онлайн магазин www.argana.bg