Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Зона за изкуства, творчество и личностно развитие.

Оценете
(2 гласа)

За контакти:

Зона за изкуства, творчество и личностно развитие

За нас


Ние сме творци, хореографи, арт-терапевти, мениджъри, хора обичащи и занимаващи се с изкуство, подготвени за работа в екип и с изявени лидерски качества. Никога не спираме да вярваме, че можем да живеем в един прекрасен, хармоничен, светъл и красив свят, в който водещо да е творчеството и изкуството, а любовта и уважението към личността да съпътства всеки един ден. Основен акцент в дейността ни е изкуството на танца, с неговата многоликост и разнообразие от стилове и жанрове. В допълнение на музика, рисуване, приложни изкуства и още много творчески посоки.


А самата Зона не е една конкретна локация. Тя е всяко място, където си дават среща изкуствата, културата, творчеството и стремежа на хората за намиране на баланс, личностно развитие и надграждане на собствените качества и таланти. Или иначе казано при нас ще намерите курсове и обучение по танци към Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”, творчески ателиета, уъркшопи, приложни изкуства, арт терапия, нейрографика и др.
Когато се свържем с изкуството и намерим златното сечение в творческия процес, когато се разтворят границите на прякото възприятие, ние творим много повече, създаваме уникални произведения, изразяваме себе си, надскачаме физическите граници и творим чудеса с душите. Обичаме всеки миг прекаран в залите, с курсистите, на сцените и затова работим със сърце, създаваме с любов, творим с доверие.


Когато любовта срещне свободата, тя се отразява в изкуството и то става необикновено и магично… А ТАНЦЪТ на Живота вихрен, волен и неподвластен на времето.

Мисия


Защо сме тук? Нашата мисия е да създаваме и развиваме среда, в която деца и възрастни хора от всички възрасти да творят с любов, радост, свобода, вдъхновение и смелост, подкрепяни и насърчавани от екип квалифицирани в областта на танца и другите видове изкуства специалисти. Създаваме възможности за деца, младежи и хора, обичащи да творят, да обогатят познанията си в изкуствата, да проявят своя безграничен потенциал, да създават художествени произведения и да надграждат собствените си таланти. И за всички, които се интересуват от себе си - себепознание, себеразвитие, себереализация.

Нашите цели


Да следим и прилагаме най-съвременните подходи и практики в танцовото и другите изкуства и практики, както и да прилагаме най-иновативните в световен план методики на творчество и обучение.
Да разработваме нови авторски методики за преподаване на танцови и други творчески дисциплини.
Да създаваме и реализираме сценични, концертни, фестивални и всякакъв тип културни изяви и проекти.
Да подкрепяме развитието на българската култура и изкуство и да даваме шансове за международни прояви.

Визия


Изкуството в неговите безкрайни измерения прави хората щастливи и им помага да отключат и разгърнат своя безграничен потенциал. Творческият процес създава стимул за хората да бъдат по-добри, по-спокойни, по-здрави и създава усещането за пълноценност и балансиран живот, оптимизъм и многостранно развитие на личностните качества.

Ценности


Нашите ценности са вкоренени във фундаменталните законите на изкуството, духовното и личностно развитие. Децата и възрастните танцуват и творят с любов и радост. Тяхната свободна воля е уважавана и ценена. В нашите курсове физическата умората създава чувство на удовлетворение и изпълва с наслада тялото и душата!

За Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО”
Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” е създадена през 1983 г. С нас, всеки носещ любов към танца в сърцето си, има възможност да открие и развие своя талант! Ние не само да обучаваме, а възпитаваме и изграждаме естетическия вкус; развиваме колективния дух и доброто общуване; съчетаваме полезното с приятното и да осмисляме свободното време на младите хора. Сцената е нашият дом! Поставяме акцент върху мултижанровото обучение и сценичната изява, както на български, така и на международни сцени.
Имаме и физическа локация! Адресът на нашето Art & Dance Studio е гр. София, ж.к. Люлин-център, бул. Джавахарлал Неру 28, Силвър център, ет.2, офис 60.
Елате заедно да се потопим в магията на изкуството и творчеството!