Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Кеми Дизайн- Изработка на мебели,изработка на кухни и спални, изработка на мебели от ПДЧ и МДФ гр. Смолян

Оценете
(1 глас)

За контакти:

Кеми Дизайн - Изработка на мебели, изработка на кухни и спални, изработка на мебели от ПДЧ и МДФ 

 

КЕМИ ДИЗАЙН ООД е създадена през 2005г. в гр.Смолян. Фирмата е специализирана в изработването на мебели от МДФ и ПДЧ, съобразени с желанията на клиента, предпочитаните материали и цветова гама.


Прилагането на нови маркетингови подходи в търсенето и предлагането на стоки и услуги утвърждава фирмата ни на пазара. Всеки проект се изработва индивидуално по желание на клиента, което извежда фирмата ни като най-предпочитани в този бранш.


Продуктите, които предлага фирмата ни се отличават, не само с високо качество – те отговарят на съвременните изисквания и вкусове на всеки клиент. Мебелите, които се предлагат от фирмата позволяват на клиента сам да избере според вкуса си, различна и модерна конфигурация при обзавеждане на кухнята, спалнята, хола или офиса си.


Високото качество на изработените от нас мебели ни извежда на преден план, като предпочитана и даваща гаранция за продукцията си фирма.


Фирмата предлага продукти с гарантирано качество и произход отговарящи на българските и европейски стандарти.


Създадените бизнес отношения с директни производители са причината за изключително атрактивните цени на произведените от нас мебели. Това позволява извършването на доставките в най-кратки срокове.

 

 

 

 

Наши проекти: