Инфо Бизнес

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Къща за гости Еделвайс - Почивка в Копривщица

Оценете
(3 гласа)

За контакти:

Къща за гости Еделвайс е разположена в непосредствена близост до гората и на 3 минути пеша от центъра на Копривщица. Тя разполага с очарователна градина с барбекю и механа в традиционен стил с камина. Някои помещения за настаняване са декорирани с оригинални стенописи от периода на Възраждането.

Помещенията за настаняване в къща за гости Еделвайс включват кабелна телевизия, хладилник и самостоятелен санитарен възел с душ и безплатни тоалетни принадлежности. Някои от тях предлагат гледка към близката историческа църква и паметника на Георги Бенковски от самостоятелния си балкон.

Осигурен е безплатен достъп до Wi-Fi интернет. Къщата за гости предлага безплатен частен паркинг. Трансфери до и от летища София и Пловдив могат да бъдат организирани при поискване и срещу допълнително заплащане. Автобусната спирка в Копривщица се намира на 400 метра.

Къща за гости Еделвайс се намира на 550 м. от централната зона на Копривщица. Сравнително близко са Клисура, Стрелча и естествено Пазарджик. В пределите на Копривщица съветваме да огледате мост Първа пушка - Калъчевият мост на 260 м., къща-музей Тодор Каблешков на 320 м. и къща-музей Лютова къща на 330 м. в права линия. В близост до Копривщица за приятелите на природата предлагаме да огледат връх Юмрука на 18.4 км., местност Костина на 21.4 км. и водопад Скока Калейца на 39.7 км. по права линия. На заинтересованите от културно-историческите забележителности препоръчваме посещението на троянски манастир Успение Богородично на 42.9 км., тракийски култов комплекс Старосел на 20.9 км. и гложенски манастир Свети Георги Победоносец на 40.7 км. по въздух.

Пристигането се извършва след 14:00 часа, а напускането трябва да е преди 12:30 часа.